Sunday, January 30, 2011

JOM BUAT LESEN DENGAN HARGA HEBAT





Promosi JANUARI Termurah Lesen Memandu


WANA 018 370 4425

EDRY 013 297 7322


Assalammualaikum dan salam sejahtera.Kami datang lagi dengan servis yang lebih menyakinkan


Harga Lesen Memandu Murah
Lesen Kereta =          Rm 950
lesen Kereta+motor =Rm 1500
Lesen Motor =           Rm 550



Tambah Kelas (HARGA LEBIH MURAH DARI TAHUN LEPAS!!!)
Ada lesen d(kereta) nak buat b2(motor)==>     RM 550
Ada lesen b2(motor) nak buat d(kereta)==>     RM 1200
Ada lesen b2(motor) nak buat b full ==>           RM 750
Ada lesen d (kereta) nak buat b full ==>           RM 850

Ada lesen L (motor) nak buat P motor ==>       RM 350




Kenapa pilih kami sebagai tempat kecemerlangan memandu anda

*Instructor terlatih dan beribawa
*Akan memastikan student betul mahir sebelum test kerana
1)menyediakan pra test komputer dimana soalan yg akan keluar dijawab di pusat latihan

2)pelajar akan pra test di jalanraya sehingga betul2 yakin sebelum test JPJ yg diselia cikgu memandu profesional

==>cara bayaran ansuran juga diterima

==>jika selalu sgt fail/gagal computer ada jalan penyelesaian TERBAIK,bukan rasuah tetapi kaedah dan servis terbaik yg kami tunjukkan

==>paling Selamat dan dipercayai kerana kami hanya menerima bayaran semasa kursus.tiada bayaran pendahuluan.anda masuk kursus,baru bayar..


Antara Kawasan Yang sedia ada Untuk proses Jemput dan hantar ialah

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Sungai Buloh (baru)

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Kepong (baru)

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Keramat (baru)

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Jelatek (baru)

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Damansara Damai (baru)

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==>Sri Rampai

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Gombak

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Sentul

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Wangsa Maju

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Selayang

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Kampung Baru

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Setiawangsa

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Setapak

Lesen Memandu kereta,Lesen Memandu Motor,Lesen Memandu Kereta Motor==> Taman Melawati


selain kawasan di atas boleh tunggu jemput di
1)lrt sentul timur
2)ktm batu caves,sg buloh
3)putra taman melati











15 comments:

  1. bro,

    sy dah ada lesen kompeten D dan B2. Nak tambah kelas ke B full.

    Berapa total kos yg sy kene bayar (amali, latihan, dsb).

    Terima kasih


    Firdaus

    ReplyDelete
  2. harga nk buat b full adalah rm550.ambil kira sudah ada lesen b2 dan d.terima kasih

    ReplyDelete
  3. berapa jam yer,latihan belajar
    untuk lesen kereta....ujian L dan P..

    ReplyDelete
  4. 8 jam belajar+ 2 jam pra praktikal jd total 10 jam

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..

    semua harga yang disenaraikan dalam blog ni kira harga untuk belajar + test (sampai lulus) atau kalau kena ulang test kena bayar tambahan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika gagal perlu byr semula duit ujian. Cuma rm 30 utk ujian com. Dan rm 150 utk jpj.

      Delete
  6. saya ada B2, nak pegi B- berapa harga! tapi org mau pegi uji exam tak.reply saya ok..thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma rm 650 . Perlu masuk ujian jpj sahaja.

      Delete
  7. berapa bayaran full untuk b2+d, xpernah buat lesen lg, and bayaran tu lump sum or berperingkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayaran untuk lesen b2 + d ialah rm 900 jika lump sump.jika ansur2 hanya rm 950.

      Delete
  8. saya ada lesen L b2..nak upgrade P berapa ea?

    ReplyDelete
  9. salam...saya nk minta tolong...boleh tak en.tahar lulus kan saye utk ujian com....saye fed up sbb dah 5kali amik semua gagal...pling kecewa....5 kali tu la saya dpt markah 41 sedangkan markah lulus 42...harap boleh tolong

    ReplyDelete
  10. WSLM...maaf yer..tak boleh sbb kami ikut procedure..

    ReplyDelete
  11. akum saya ade lesen kereta d full, nak amik lesen motor b2 berape yea.....

    ReplyDelete
  12. sy nak ambil lesen kereta shj brapa ye?

    ReplyDelete