Sunday, January 30, 2011

JOM BUAT LESEN DENGAN HARGA HEBAT


Assalammualaikum dan salam sejahtera

~Sesiapa yang berminat untuk buat lesen memandu bolehlah hubungi saya. 



NURUL 017-2505877
TAHAR 012-2505877


~Harga termurah di kuala lumpur


~Tidak perlu habiskan masa,minyak ke ofis,belajar memandu,kami akan jemput dari proses pendaftaran hingga anda dapat lesen.

~Pengangkutan percuma(gombak,wangsa maju,selayang,sentul,damansara damai,sungai buloh,jelatek,kampung baru)

~Sesiapa di luar daerah, Kami sedia jemput di lrt star sentul timur atau lrt putra gombak

~Masa belajar fleksibel

~Jurulatih lelaki dan perempuan

~Perkhidmatan profesioanal dan mesra pelajar

~Pelajar dilindungi insurans

~Sedia jemput untuk group/kumpulan di kilang2,ofis2 dan kolej2.

~TIADA CAJ TERSEMBUNYI

Lesen Kereta =            Rm750(cash)
lesen Kereta+motor =  Rm950(cash)
lesen Kereta+b full =   Rm 1300(cash)
Lesen Motor =             Rm450(cash)
Lesen GDL =               Rm250(cash)
Lesen PSV =                Rm450(cash)
Lesan E =                     Rm800(cash)

Tambah Kelas (HARGA LEBIH MURAH DARI SEBELUMNYA!!!)
Ada lesen d(kereta) nak buat b2(motor) ==>    RM350
Ada lesen b2(motor) nak buat d(kereta) ==>    RM650
Ada lesen b2(motor) nak buat b full ==>           RM600
Ada lesen d (kereta) nak buat b full ==>           RM700
Ada lesen L (kereta) nak buat P kereta ==>     RM550



~Pelajar yang gagal akan dilatih secara komprehensif selepas itu oleh jurulatih profesional kami.
*Pada kebiasaan,kami akan membenarkan pelajar masuk ujian selepas mereka benar terlatih.usaha kami sebagai pengajar.
*Pra ujian akan diberikan sebelum pelajar test untuk ujian komputer dan ujian JPJ

Hubungi KAMI SEGERA














NURUL  017-2505877
















TAHAR  012-2505877



jika rangkaian talian di atas sibuk SMS kan nama,butiran lesen dan tarikh untuk temu janji..saya akan balas secepat mungkin.Semoga urusan diberkati Allah.Insya Allah



**Lesen Memandu Murah Berdaftar atas Nama Syarikat MUDAH PANDU ENTEPRISE No Syarikat ( 002186580-K )

15 comments:

  1. bro,

    sy dah ada lesen kompeten D dan B2. Nak tambah kelas ke B full.

    Berapa total kos yg sy kene bayar (amali, latihan, dsb).

    Terima kasih


    Firdaus

    ReplyDelete
  2. harga nk buat b full adalah rm550.ambil kira sudah ada lesen b2 dan d.terima kasih

    ReplyDelete
  3. berapa jam yer,latihan belajar
    untuk lesen kereta....ujian L dan P..

    ReplyDelete
  4. 8 jam belajar+ 2 jam pra praktikal jd total 10 jam

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..

    semua harga yang disenaraikan dalam blog ni kira harga untuk belajar + test (sampai lulus) atau kalau kena ulang test kena bayar tambahan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika gagal perlu byr semula duit ujian. Cuma rm 30 utk ujian com. Dan rm 150 utk jpj.

      Delete
  6. saya ada B2, nak pegi B- berapa harga! tapi org mau pegi uji exam tak.reply saya ok..thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma rm 650 . Perlu masuk ujian jpj sahaja.

      Delete
  7. berapa bayaran full untuk b2+d, xpernah buat lesen lg, and bayaran tu lump sum or berperingkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayaran untuk lesen b2 + d ialah rm 900 jika lump sump.jika ansur2 hanya rm 950.

      Delete
  8. saya ada lesen L b2..nak upgrade P berapa ea?

    ReplyDelete
  9. salam...saya nk minta tolong...boleh tak en.tahar lulus kan saye utk ujian com....saye fed up sbb dah 5kali amik semua gagal...pling kecewa....5 kali tu la saya dpt markah 41 sedangkan markah lulus 42...harap boleh tolong

    ReplyDelete
  10. WSLM...maaf yer..tak boleh sbb kami ikut procedure..

    ReplyDelete
  11. akum saya ade lesen kereta d full, nak amik lesen motor b2 berape yea.....

    ReplyDelete
  12. sy nak ambil lesen kereta shj brapa ye?

    ReplyDelete